EL LARGO VIAJE DE LENA

El largo viaje de Lena, guió de Pierre Christin i dibuix de André Juillard (Norma Editorial)


Lena és una jove misteriosa i elegant del barri dels antics dignataris de Berlín Este. Allí, rep una llista de noms i números de telèfon que haurà de memoritzar. Començarà llavors un llarg viatge que la portarà per Budapest, Transsilvània, Kíev, Síria… La història sobre la qual versa el còmic narra els viatges de la protagonista per una infinitat de països darrere d’una venjança. Encara que Lena desconeix per complet com es va a dur a terme l’operació en què es troba involucrada, fa de correu i persona de contacte dels distints personatges entregant objectes que formen part d’un curiós trencaclosques.

Al mateix temps que coneixem a tots i cada un de tots els que interactuen amb Lena, se’ns fa una notable presentació del país en què residixen i els costums del mateix. El bon dibuix de Juillard dota a cada lloc dels seus elements distintius i ens ajuda a submergir-nos de ple en la cultura i forma de vida de les distintes regions.

Una història de ficció que connecta amb els grans esdeveniments actuals, i que combina l’intimisme tan volgut per André Juillard amb el gust pel fresc geopolític de Pierre Christin.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under COMIC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s